Menu

Online cursus tekenen & schilderen

Studio Pakhuis bied u de mogelijkheid een online cursus tekenen en schilderen te volgen.
Dit is voor de gedreven cursist, die er niet tegenop ziet extra inzet te tonen, een goede manier om kennis en vaardigheid te verbeteren, met als grote voordeel dat men niet afhankelijk is van een vastgelegde plaats en tijd.

Voor deze lessen dient u vooraf te balloteren.
U zendt per e-mail eigen werk toe om het ter beoordeling voor te leggen aan onze docenten.
U ontvangt, na de eerste toezending van uw werk, kosteloos de eerste aanwijzingen en eventuele verbeteringen. Nagetekende/geschilderde foto's worden niet in behandeling genomen.

Na betaling ontvangt u 10 opdrachten, die u chronologisch doorloopt. Er kan meerdere malen gecorrespondeerd worden over een opdracht, het is op deze wijze goed mogelijk een individuele benadering van de lessen te verzorgen.
Tevens ontvangt u ondersteunde achtergrondinformatie, onder andere verwijzingen naar de kunstbeschouwing, kunstgeschiedenis en handige tips uit de praktijk.

Alle communicatie gaat per e-mail. U ontvangt uw opdrachten in uw mailbox, waarna u aan de slag gaat. Hierna kunt u uw werk digitaal fotograferen of scannen bij kleinere formaten, waarna u het weer per e-mail toezend. U krijgt altijd binnen 48 uur een reactie van onze docenten op uw werk.

Alle lesprogramma's kosten €125,-
U kunt kiezen uit de volgende lessen;

-Tekenen & schilderen algemeen
-Portret en model tekenen & schilderen
-Perspectief tekenen
-Anatomie
-Landschap tekenen & schilderen
-Stilleven tekenen & schilderen

Deze cursus is exclusief materiaal.Vragen en opmerkingen: